2015 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

Grožio patarimai moterims


Nepamirškite specialiomis apsaugos priemonėmis nuo saulės spindulių tepti ne tik veidą, tačiau ir kaklą, rankas. Būtent šios kūno dalys greičiausiai gali išduoti moters amžių, kadangi jos pakankamai sparčiai pasiduoda senėjimo procesui, todėl natūralu, kad jomis taip pat reikia tinkamai pasirūpinti. 
Jei norite, kad Jūsų rankos būtų tinkamai sudrėkintos, tuomet turime puikų patarimą iš Graikijos. Jums tiesiog reikia nulupti citrinos žievelę ir jos vidine dalimi patrinti rankas. Teigiama, kad tai yra greitas ir lengvas būdas sudrėkinti rankų odą.

 Rytais, specialiu purškikliu sudrėkinkite savo odą gėlių vandeniu. Šis ritualas yra populiarus tarp daugelio Prancūzijos moterų. Galite šį purškiklį visuomet turėti šalia bei vis juo pasipurkšti - taip puikiai atgaivinsite savo odą.
Jei norite tvirtų nagų, juos galite turėti tiesiog naudodama nuluptą ir susmulkintą česnaką.
Indijos moterys garsėja savo storais, ilgais plaukais. Kokia to paslaptis? Bent kartą per savaitę naudokite kokosų, alyvuogių ar migdolų aliejus plaukams. Aliejumi gerai įtrinkite plaukų šaknis bei visus plaukus. Nepamirškite pamasažuoti galvos bent penkias minutes, tuomet palaikykite aliejų ant plaukų apie dešimt minučių ir po to nuplaukite jį šampūnu.


Prieš tepdamasi makiažo pagrindą, nepamirškite savo odos sudrėkinti kremu, galite šias kosmetines priemones ir sumaišyti bei tepti ant odos. Atrodys tikrai natūraliai.
Reguliariai kirpkite plaukų galiukus. Rekomenduojama kirpykloje apsilankyti kas 6-8 savaites.
Prancūziškas manikiūras – klasika. Svarbiausia, kad nagai atrodytų tvarkingai. Nepamirškite, kad nuo ryškių lakų nagai gali pagelsti, todėl geriau rinkitės prancūzišką manikiūrą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą